miercuri, 25 iulie 2012

Miracolul Apei


Masaru Emoto: Experimentul cristalelor de apa
Cuvintele sunt incarcate de semnificatii si sentimente puternice. Lingvisti, psihologi si filosofi au aratat rolul extraordinar al cuvintelor in viata noastra… Dar un om de stiinta japonez, Masaru Emoto, a fost cel care ne-a aratat in mod concret incarcatura spirituala pe care o poarta cu sine cuvintele.
Masaru Emoto a fotografiat cristale de apa pe care le-a etichetat cu diverse cuvinte negative sau pozitive. Cum noi "suntem 70% apa", descoperirea lui Masaru Emoto ne ofera o cu totul si cu totul alta perspectiva asupra vietii. Aceea ca ne aflam in deplina capacitate de a ne transforma vietile doar gandind pozitiv si folosind cele mai frumoase cuvinte pentru a ne adresa noua insine si celor din jur
Dr. Masaru Emoto si-a facut cunoscute ideile prin intermediul cartilor sale, dintre care cea mai cunoscuta este “Mesajele ascunse din apa”, si a conferintelor internationale. La noi in tara, editura Adevar Divin a publicat cartea lui Masaru Emoto, “Miracolul apei”.
In diverse forme, apa se afla peste tot in jurul nostru, iar Emoto o considera de esenta Divina. Dr. Masaru Emoto a pornit de la ideea ca apa este un miracol, ca acesta este mediul unde pe Pamant a aparut Viata si ca, in consecinta, apa rezoneaza in moduri magice cu fiintele noastre, iar "daca vrem schimbari pozitive in noi insine, trebuie sa schimbam calitatea apei din trupurile noastre" (Miracolul Apei - Masaru Emoto, pg. 71)

Prin experimentul sau cu cristalele de apa etichetate cu diverse cuvinte, Masaru Emoto sugereaza ca toate gandurile si emotiile noastre rezoneaza in mod pozitiv sau negativ, creand cristale de apa specifice, care stocheaza mesaje ascunse dar cu un impact incredibil asupra starii noastre de sanatate fizica si psihica, dar si la nivelul constiintei umane universale.
Cristale de apa fotografiate de Masaru Emoto, exemple:
Cristal de Apa pentru cuvantul “IUBIRE”                                  Cristal de Apa pentru cuvantul “MULTUMESC
                        
Cristal de Apa pentru cuvantul “IUBIRE SI RECUNOSTINTA”       Cristal de Apa pentru cuvantul “FURIE”
                                  


Cristal de Apa pentru cuvantul “'IMI FACI RAU, TE OMOR”

Sursa: Miracolul Apei - Masaru Emoto
Masaru Emoto a fotografiat de-a lungul carierei, mii de cristale de apa si totusi putine au fost atat de frumoase si au afirmat atat de puternic viata precum cele formate de expunerea apei la cuvintele “iubire si recunoastinta”.
Dr. Emoto spune ca apa este sacra, ca ea are mare legatura cu divinul, apa fiind mediul unde a aparut viata pe Planeta noastra. Dr. Emoto ne-a oferit o evidenta stiintifica, aratand, prin intermediul fotografierii la rezolutie foarte mare a cristalelor de apa inghetata ca, rugaciunea, bine-cuvantarea si sentimentele puternice au capacitatea de a modifica fizic, structura moleculelor de apa, scrie Adevar Divin in descrierea pe care o face cartii. De vreme ce corpul nostru este alcatuit in mare parte din apa, implicatiile descoperirii sale fascinante sunt acelea ca gandurile si emotiile noastre au un efect direct asupra sanatatii noastre si asupra intregii Planete.
In "Miracolul apei”, Dr. Emoto demonstreaza rolul unic al apei in transmiterea vibratiei naturale a acestor cuvinte si cum aceste cunostinte ne pot ajuta sa facem schimbari importante in viata noastra si a celor din jur.
 "Va incurajez sa revedeti cat mai frecvent fotografiile cristalelor. Imaginati-va cuvintele frumoase si reamintiti-va frumoasele cristale create de aceste cuvinte. E suficient. Doar iubire si recunostinta. Si daca nu veti uita niciodata aceste lucruri in viata de fiecare zi, viata dumneavoastra va fi plina de fericire si bucurie, spune Masaru Emoto in cartea sa". (pg. 143)
Cartea lui Masaru Emoto - Miracolul Apei este disponibila si pe Scribd, deci puteti urma fara ezitare sfatul cercetatorului!
** despre Masaru Emoto
Masaru Emoto s-a nascut in anul 1943 in Japonia, a devenit om de stiinta, doctor in medicina alternativa si activist pentru Pace.  Dr. Emoto este acum unul dintre cei mai cunoscuti cercetatori din lume, datorita experimentului prin care a studiat forma moleculelor de apa sub impactul cuvintelor, al muzicii si al imaginilor.

2 comentarii:

  1. era un video pe youtube cu un tip care spunea printre altele despre apa ca are inmagazinata o energie foarte mare. si nu se referea la energia asta chimica HHO ci la ceva mai degraba informational. din pacate nu-mi amintesc cuvintele cheie legate de subiect, dar imi amintesc ca spunea ca materia inmagazinata intr-o samanta sub forma de grasimi si proteine nu explica faptul ca samanta poate sparge asfaltul dpdv energetic (in watti). aici mai sunt alte lucruri interesante http://energiegratis.wordpress.com/2008/10/06/apa-cea-mai-performanta-nanoternologie-cunoscuta/

    RăspundețiȘtergere
  2. APA ESTE PURTATOR DE ENERGIE -STIAM ACEEASTA ,DAR NU PUTEAM SA-MI EXPLIC,, DE CE ''? CITISEM UNDEVA CA APA CURATA PROGRAMELE NEGATIVE DIN OM SI TOT APA -VINDECA .DE ACEEA GHIDURILE OMULUI TREBUIE SA FIE CURATE SI DOAR DE BINE CA SA PUTEM INAINTA CU DUMNEZEU. CE ESTE MAI PRESUS DE DUMNEZEU-NIMIC-VID ,LOC GOL CARE TREBUIE UMPLUT .CU CE ? CU GHINDURI INTELEPTE SI FAPTE BUNE ,CU LUCRURI ETERNE SI VALOROASE. VALENTINA MOROSANU-LICENTIAT IN STIINTE ALE EDUCATIEI ,MAGISTRU, DOCTOR, ACADEMICIAN. 13.11.2015.

    RăspundețiȘtergere