luni, 9 iulie 2012

Efectul Umbrei (Shadow Effect) - Film Documentar

“Frica noastra cea mai profunda nu este ca am fi neadecvati. Frica noastra cea mai profunda este ca suntem puternici peste masura. Lumina din noi ne inspaimanta mai mult decat intunericul. Ne punem intrebarea: cine sunt eu ca sa fiu stralucitor, minunat, talentat, fabulos? De fapt, cine esti tu sa nu fii toate acestea? Esti copilul lui Dumnezeu. Faptul ca te simti nesemnificativ nu va schimba lumea. Nu este nimic inaltator in a te micsora pentru ca ceilalti sa nu se simta siguri in preajma ta. Cu totii avem menirea de a straluci, asa cum fac copiii. Ne-am nascut pentru a manifesta gloria lui Dumnezeu care se afla in noi. Nu se afla numai in unii dintre noi; se afla in fiecare dintre noi. Si pe masura ce lasam lumina din noi sa straluceasca, inconstient daruim celorlalti permisiunea de a face acelasi lucru. Pe masura ce ne eliberam de propria noastra frica, prezenta noastra ii elibereaza automat pe ceilalti.” (Marianne Williamson)

O calatorie de la cele mai întunecat gand, pana la cel mai maret vis al tau.
Efectul Umbrei  este un punct de vedere emotionant care dezvaluie de ce emoţiile reprimate şi conflictele interne nerezolvate duc la un comportament care, distruge carierele celebritatilor, politicienilor, destabilizeaza economia si afecteaza vietile a milioane de oameni in fiecare an.
In aceasta era de umilire publica şi crize mass-media, cel mai vandut autor al de New York Times, Debbie Ford, continua sa faca valuri in timp ce demasca fortele opuse, lumina si intuneric, care concureaza, se confrunta, in fiecare fiinta umana. In filmul ei de debut, Efectul Umbrei , Ford prezinta puterea ascunsa a "Umbrei", alaturi de unii dintre cei mai provocatori ganditorii de astazi Deepak Chopra, Marianne Williamson, Mark Victor Hansen, James Van Praagh si altii.
In aceasta calatorie de viata, faceti cunostinta cu cei care au invatat sa se confrunte cu teroarea lor,  sa isi vindece ranile, si sa imbratiseze sinele lor mai mare,  pentru a depasi efectul umbrei.
A sta in propria noastra Lumina – aceasta este invitatia indirecta pe care o lanseaza acest documentar.

“Asumarea partilor pe care pana acum le-am respins, proiectandu-le in intunericul umbrei, reprezinta cea mai sigura modalitate de a ne actualiza intregul potential uman. Daca ne imprietenim cu ea, umbra devine o hartă divina. Citita şi urmată corect, ea ne poate reconecta cu viaţa pe care ar trebui să o trăim, cu personalitatea pe care ar trebui sa o avem si cu contributia pe care ar trebui sa o oferim societatii. (Debbie Ford)

Vizionare placuta!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu